Ez a csillagjegy szenvedett a legtöbbet az életben

Ez a csillagjegy szenvedett a legtöbbet az életben

Ez a csillagjegy szenvedett a legtöbbet az életben, állandó hullámvasút az élete. Amikor azt hihetné, hogy végre megnyugodhat, az élet biztosan gördít elé egy akadályt.

Rengeteget csalódott, szenvedett, ártottak neki, kihasználták, becsapták. Ő mégis ember maradt. olyan ember, aki tud küzdeni, aki tud talpra állni, és aki egy örök újrakezdő.

Ez a csillagjegy szenvedett a legtöbbet az életben

A Kos csillagjegy az, aki a legtöbbet szenvedett az életben.

Ő mindig határozottan a céljai felé halad, nem hátrál meg akkor sem, ha rengeteget szenvedett már az életben. Legyen szó munkáról, pénzről, családról, szerelemről, bármiről, képes küzdeni, végtelenül kitartó a legnagyobb nehézségek között is.

Nem fél a nehéz munkától, sem a nehézségektől. Szinte már makacsul, rendületlenül tart a céljai felé. Megtanulta kezelni, feldolgozni a nehéz helyzeteket.

A Kosban rejlő indulat, határozottság mögött ott a türelem is. Ez a csillagjegy rengeteget szenvedett már, ő egy képzett, edzett harcos. Akit az élet formált, edzett és aki jó irányba tudott változni, formálódni.

A Kosnak sose mondd, hogy szerencséd volt!!!

Ő erre csak szomorúan elmosolyodna, hiszen tudja senki, soha nem fogja megérteni, hogy mennyi munkába, áldozatba, lemondásba, erőbe és kitartásba került mindaz, amit elért eddig.

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük