6 furcsa jel, ami arra utalhat, hogy nem ez az első életed

6 furcsa jel, ami arra utalhat, hogy nem ez az első életed

A reinkarnáció az a spirituális hiedelem, hogy amikor a test meghal, a lelkek a szellemvilágban töltenek időt, amíg új fizikai testet nem találnak földi küldetésük teljesítéséhez. Egyes lelkek visszatérnek, hogy karmájukkal foglalkozzanak, mások a fejlődés magasabb szintjére törekednek, és akadnak a hiedelmek szerint olyan szellemek, akik visszatérnek a világba, hogy szolgáljanak és segítsenek másokat spirituális útjukon. 6 furcsa jel következik, ami arra utalhat hogy nem ez az első életed.

6 furcsa jel, ami arra utalhat, hogy nem ez az első életed

Az intuíciód erős

Azok, akik reinkarnálódtak, igen erős intuícióval rendelkeznek, és általában képesek mindent megérteni, ami a legtöbb emberrel történik. Lelkük nagyon bölcs és hozzáértő, ezért képesek olyan kapcsolatokat teremteni és olyan információkat szerezni, amelyekre a többi ember nem képes. Ha az intuíciód fontos szerepet játszik az életedben, és ügy érzed ez a képességed megkülönböztet téged a körülötted lévőktől, akkor reinkarnált lélek lehetsz és nem ez az első életed.

Gyakran érzed úgy, hogy nincs itt helyed, nem ide tartozol

Gyakori, hogy egy reinkarnált lélek úgy érzi, nincs helye itt a Földön, mintha nem ez lenne az igazi helye. Ezek a lelkek nagyon igyekeznek alkalmazkodni, mindent megtesznek ennek érdekében, mégsem érzik magukat soha igazán nyugodtnak, boldognak, elégedettnek. Olyan, mintha messziről, kívülről néznék az embereket, akik körülöttük élnek és nem tudnak hozzájuk igazodni, nem tudnak alkalmazkodni sem. Emiatt sok időt töltenek egyedül, mert szinte soha nem találnak senkit, akivel igazán őszinte, szoros kapcsolatba kerülnének. Ha szembesülsz ezekkel a nehézségekkel, te is egyike lehetsz az ilyen lelkeknek.

Mélyen vonzódsz egy adott kultúra iránt

Ha van olyan időszak a történelemben, ami mindig is megérintette a szívedet, vagy ha mélyen csodálsz egy idegen, másik kultúrát, akkor előfordulhat, hogy nem ez az első életed. Ha gyakran álmodozol arról, hogy bárcsak abban az imádott, kedvelt másik kultúrában, időszakban élhetnél, ez egyértelmű jelzése lehet annak, hogy volt egy múltbeli, egy másik életed. Valószínűleg abban az időben és azon a helyen, ahol ez az igaz és intenzív kötődésed van.  Lehet, hogy a lelked más élettapasztalatokra emlékeztet ezzel.

Vannak emlékeid a korábbi, előző életedről

Ha nem ez az első életed a Földön, akkor állandóan az az érzésed lehet benned, hogy éltél már itt, és hasonló élményekben volt részed, gyakran átéled a déjà vu-t. Olyan mintha bizonyos szituációkat, élményeket, egyszer már étélted volna. Álmaidban vagy véletlenszerű pillanatokban emlékek villannak fel a régi életedről. Mivel azonban nem emlékszel pontosan ezekre az eseményekre, emberekre, nem tudod ezeket az emlékeket pontosan meghatározni, sem a helyet, sem az időt, korszakot, csak tudod, illetve érzzed, hogy ezek megtörténtek. Mindez pedig arra késztet, hogy jobban megértsd az előző életeket, a reinkarnációt.

Az empátiád nagyon fejlett

A reinkarnálódott lelkek már sok tapasztalatot szereztek ezen a Földön, jót is, de sok rosszat is. Emiatt gyakori, hogy érzékenyebbek az érzelmekre, mint a körülötte lévők. Felismerik, milyen nehéz lehet bizonyos helyzetekkel megbirkózni, hogy egyes szituációk micsoda fájdalmat, csalódást vonnak maga után… Emiatt pedig igen fejlett az empátiája az ilyen embereknek, mindenkivel több együttérzéssel, tisztelettel, szeretettel tudnak bánni.

Megmagyarázhatatlan, de nagyon is valós félelmeid vannak

Félelmeink gyakran olyan rossz dolgokat jeleznek, amelyek egy korábbi életünkben már megtörténhettek. Ha nagyon félsz a víztől, az azt is jelentheti, hogy egy előző életedben megfulladtál, vagy volt valamilyen vízhez kötődő negatív tapasztalatod.  A tűztől való félelem viszont azt jelezheti, hogy egy másik életedben nagyon fájdalmas élményben volt részed a tűz miatt. Fontos megtalálni a módját annak, hogy szembenézz és legyőzd ezeket a félelmeket, mert csak így tudsz haladni előre, boldogan, nyugodtan a mostani életed során.

forrás: namastests

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük