Szerelem-teszt

Szerelem-teszt – Drámai fordulatok lesznek az életedben

Szerelem-teszt – Minden meg fog változni az életedben, érzelmeidben. Válassz egy szívet, azt, ami leginkább tetszik és ha tényleg jól döntöttél, pontos lesz a teszt. Ki fog derülni mi vár rád, mi fog változni és mennyiben.

Szerelem-teszt - Drámai fordulatok lesznek az életedben

Eleged van, ezért kiengeded a gőzt és kissé játszani fogsz mások érzelmeivel. Több embert is el fogsz csábítani, de nem kell rosszra gondolni. Hiszen ez inkább azt jelenti, hogy a kisugárzásod szinte vonzza majd a másik nemet.

A varázsod, stílusod, képességed arra, hogy megfelelően jelenj meg a társadalomban, eseményeken, segít, hogy megnyerd a kívánt fél szívét.

Az évben sok negatív történt, de ezt a nehéz utat végig kellett járnod ahhoz, hogy utána egy olyan úton indulhass el, ami maga lesz a varázslat. Meg fogod találni akit keresel, akire vágysz.

Romantikus kapcsolatok területén hamarosan csodás események és kellemes pillanatok várnak rád.

Rengeteg pozitív energia vesz majd körül. Határozottan meg van az oka az örömnek, különösen a szerelem terén. Életed nagy szerelme Rád talál. Az is lehet, hogy eddig is ott volt melletted, csak nem láttad a fától az erdőt. Fogd meg szorosan a kezét és soha ne engedd el. Nem csupán a párod lesz, hanem a lelkitársad is lesz ez a személy.

Drámai változás következik be az életedben.

Jelenleg kicsit elhagyottnak és magányosnak érezheted magadat. De hamarosan, váratlanul valaki felnyitja a szemedet, szívedet és megmutatja mit is jelent egy valódi kapcsolat, a szeretet ereje és ez remény ad neked.  

Ha hosszú kapcsolatod van, lehet, hogy most van itt az ideje a következő lépésen elgondolkodni.

A tervek és a jelentős változások időszaka jön. Új szerelem  toppanhat az életedbe.

Mindazonáltal fel kell készülnöd, mert az új szerelem nem lesz nyugalmas, békés, hanem mindent elsöprő, szenvedélyes, viharos.  Viszont így is örök életre szól majd, mert a parázs állandóan szikrázni fog köztetek.

Felbukkannak olyan emberek az életedben, akiket régen nem láttál. És ez a helyzet fog teljesen idegeneket is hozni az életedbe, nem várt találkozások időszaka jön.

Előtte azonban le kell rendezned a gondjaidat, megoldást kell keresned a problémákra. Csak így tudsz majd nyitni az új személy felé. De amikor ide eljutsz, az életednek egy elképesztően gyönyörű időszaka kezdődik majd. Egy olyan személlyel, aki több lesz mint a párod. Ő lesz a társad, az életed, a mindened.

Miklós Edit

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük