Ilyen váratlan fordulatokat hoz a tavasz - Különleges teszt

Ilyen váratlan fordulatokat hoz a tavasz – Különleges teszt

Ilyen váratlan fordulatokat hoz a tavasz – Különleges teszt. Amit először meglátsz a képen, rengeteg dolgot elárul. Nézd meg mit tartogat neked a következő évszak. Ne feledd: az számít, amit legelsőre vettél észre.

Ilyen váratlan fordulatokat hoz a tavasz - Különleges teszt

Ilyen lesz a tavasz, ha a léghajók egyikét láttad meg először

Mások véleménye fontos szerepet fog játszani az életedben. Rengeteg ötleted lesz, az emberek pedig ezeket értékelni is fogják. A munkádban sikeres leszel, tele leszel energiával. Fontos lesz számodra a dicséret, ez ösztönöz a továbblépésre, új területek meghódítására. Igen sikeres, mozgalmas tavasz vár rád.

Bolygó

Nagyon elégedetlen vagy a jelenlegi életeddel, helyzeteddel. Szükséged van új irányokra, új érzelmekre, újdonságokra, hogy újra a régi erődet, frissességedet, lendületedet vissza tudd nyerni. Nem találod sehol sem a helyed, csakis rövid távon érzed jól magad az adott helyen. Az egyhangúságot kerülni fogod tavasszal. Utazásra, új élményekre, új energiákra lesz szükséged ahhoz, hogy ismét boldog lehess. Ezt felismered és lépni fogsz.

Felhő

Csak az igazságot fogadod el ezentúl és nem hagyod magad befolyásolni. Kész vagy harcolni is, még akkor is, ha senki nem hisz neked. Ezentúl mindig hallgatsz a szívedre és az eszedre is, így együttesen. Csak akkor tudsz majd dönteni fontos dolgokban, ha minden oldalról rendesen körbejártad. Márpedig tavasszal igen súlyos és fontos döntéseket kell meghoznod, olyanokat, melyek az egész jövődet döntik majd el. Nagyon okosan fogsz gondolkodni, de mérlegeled a szívedben lakozó érzelmeket is. tudod jó, hogy a jó döntéshez az eszedre és a szívedre együtt kell majd hallgatnod. Különben mindig lesz benned valami hiányérzet.

Sok rossz, nehézség, gond fog következni.  Lesznek problémáid, de hamar és könnyen meg fognak oldódni. Könnyen át fogsz vészelni minden nehézséget és mindenre találsz megoldást, így a nehézségek nem megtörnek majd, hanem energiával és tettvággyal fognak elönteni.  Bátran cselekedj, mert a sok rossz ellenére is erős, kitartó maradsz. Soha nem voltál még ennyire energikus és úgy érzed, jöhet bármi, te mindennel megküzdesz. Ráadásul lesz egy olyan személy melletted, akiről kiderül ő a te embered. Nem csupán a jóban áll melletted, a rosszban sem hagy el, sőt! Mindig veled lesz! 

Pléd

Úgy érzed nem jó helyen vagy, csak toporogsz. Szeretnél kitörni, szeretnéd végre azt az életet élni, amire mindig is vágytál. Sokat tettél is érte, de eddig valahogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy te szeretted volna. Ám hamarosan beérik a sok munka gyümölcse. Meg lesz a jutalma annak, hogy soha, de soha nem adtad fel. Elkövetkezik egy boldog, nyugodt időszak, amikor életed új fordulatot vesz. Végre megkönnyebbülhetsz, végre megnyugodhatsz. És ne stresszelj többet ennyit, mert igen, Te is megérdemled a boldogságot! Hidd el végre!

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük