Házi botox - A 3 összetevős arcmaszk csodát tesz a bőröddel

Házi botox – A 3 összetevős arcmaszk csodát tesz a bőröddel

Házi botox – A 3 összetevős arcmaszk csodát tesz a bőröddel és csökkenti a ráncokat.

Egyes ételek nem csupán belülről tesznek jót a szervezettel, hanem kívülről is regenerálhatnak, méghozzá a bőrt. Ezért érdemes alkalmanként külsőleg, maszkként is alkalmazni.

Házi botox - A 3 összetevős arcmaszk csodát tesz a bőröddel

Létezik házi botox?

Azaz olyan otthon elkészített arcmaszk, ami nem drága, nem kell hozzá sok alapanyag és tényleg látványosan, rövid időn belül javítja a bőrt, feszesíti, regenerálja azt és még a ráncokat is csökkenti?

Próbáld ki ezt az egyszerű, ám hatékony házi arcmaszkot, ami mézből, citromból és joghurtból áll.

Ez a 3 összetevős arcmaszk olyan, mint a botox.

Táplálja a bőrt, csökkenti a ráncokat és ragyogóvá, frissé, feszessé, energikussá varázsolja az arcbőrt.

Keverj össze egy evőkanál mézet egy evőkanál joghurttal és egy teáskanál citromlével. A hozzávalók könnyebb összekeverése érdekében kevés meleg vizet is adhatunk hozzá. Ha egyenletes sűrű keveréket kapsz, vidd fel a megtisztított arcra.

Hagyd hatni 20 percig, majd öblítsed le langyos vízzel. Ezután vigyél fel hidratáló krémet.

Alkalmazza ezt a természetes alapanyagokból álló maszkot hetente háromszor. Táplálja a bőrt, megtisztítja az elhalt sejtektől, így a bőr simább és feszesebb lesz és egyben ragyogóbb is.

Ha viszont még erre a maszkra sincs időd, akkor itt van még egy gyors, eredményes és igen egyszerű megoldás: bekenheted az arcodat olívaolajjal.

Feszesíti a bőrt, A- és E-vitaminnal táplálja, harcol a szabad gyökök és a bőröregedés ellen. Vigyél fel olívaolajat az arcra és a nyakra. Hagyjad hatni 20 percig, majd mossad le – használhatsz szappant, vagy, amit szoktál a bőrtisztítás során – és végül vigyél fel hidratáló krémet. A bőr sima és puha lesz.

forrás: najzena.alo.rs, kép: stockkép

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük