Készülj, mert nehéz lesz a tavasz - A kártya mindent megmutat

Készülj, mert nehéz lesz a tavasz – A kártya mindent megmutat

Készülj, mert nehéz lesz a tavasz – A kártya mindent megmutat. Egy kártya vár rád a négy közül, válassz egyet és olvasd el milyen lesz a tavasz.

Egyszerű és gyors választ kaphatsz arra a kérdésre, hogy vajon mi vár rád a következő pár hónapban, azaz hogy milyen is lesz a tavasz, mit hoz az életedbe.

Itt van 4 kártya és azt kell kiválasztanod, ami közelebb áll a szívedhez és a lelkedhez. Nyugodtan gondolkozz, nézd meg alaposan, nem kell elsőre dönteni!

Készülj, mert nehéz lesz a tavasz - A kártya mindent megmutat

Megoldásra van szükséged, mert egy olyan probléma áll fent, amit jelenleg nem tudsz megoldani. Kezedben fogod tartani a dolgokat, mert rá fogsz jönni mit kell tenned. Másokra nem számíthatsz, abszolút a te saját, személyes döntésed lesz. ez a tavasz ilyen lesz a kártya szerint.

Kisebb baleset, előre nem látható helyzet, kellemetlenség, veszély leselkedik rád a következő időszakban. A  konfliktusok változáshoz, veszteséghez, csalódáshoz vezetnek majd. Figyelj az egészségedre, fokozott figyelmet és óvatosságot igényel a tavasz. Ha nyitva tartod a szemed és figyelsz, akkor nem lesz gond. Elég nehéz időszakod lesz.

Veszteség, hamis barátok, rejtett ellenségek, rossz gondolatok, hamis érdekek jellemzik a következő időszakot. Vigyázz kik vesznek körül, mit mondanak neked vagy rólad. A saját érdekeidet tartsd szem előtt és harcolj az igazadért. Eddig titkolt, vagy hiányos információk láthatnak napvilágot. Megpróbálnak manipulálni téged és becsapni. Vigyázz, az eszedre hallgass, ne a szívedre!

Hűség, odaadás, barátság jellemzi a tavaszt.  A siker alapját az életedben most a barátaid jelentik.  Akár közös üzletbe is foghatsz velük, a siker garantált lesz. Tele vagytok jobbnál, jobb ötletekkel. Megértés és kölcsönös tisztelet – minden helyzet kialakításának alapja. Nagyon hatékony napjaid lesznek, elégedettség fog eltölteni.

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük