A 666-os szám igazi jelentése - Kiderült kell-e félni tőle

A 666-os szám igazi jelentése – Kiderült kell-e félni tőle

A 666-os szám igazi jelentése – Kiderült kell-e félni tőle.

A 666-os szám a közhiedelemben az ördöghöz, a gonoszhoz, a negatív dolgokhoz kapcsolódik, ezért nagyon rossz híre van. A 666 azonban sokkal több, mint egyszerű számjegy(ek). A babonákkal szemben nem a balszerencse vagy a gonoszság jele és nem is rossz előjel. Ellenkezőleg, még szerencsét is hozhat.

A numerológia jó vagy kevésbé jó tulajdonságokat ruház a számokra. Így bizonyos számok balszerencsét hozhatnak, míg mások a szerencsét jelentenek. 

A 666-os szám a hiedelmek szerint igazán rossz előjel.

A 666-os szám igazi jelentése - Kiderült kell-e félni tőle

 De nézzük mit is jelent valójában.

Ez a szám azonban valójában egy szerencsés szám.  Ugyanis csupa a 6-osból áll, ami a numerológiában a harmóniát szimbolizálja. Szellemi, testi, lelki harmónia… Szinte tökéletes egyensúlyt idéző ​​számról van szó, csupa pozitív értelemben. Az egység, az egyensúly, a jólét, a növekedés, szellemi fejlődés, a belső béke száma.

Miért szerencsés a 666-os szám a numerológiában?

Ez a szám három 6-osból áll, amelyek mindegyike a teljes harmóniát és szépséget képviseli. Tökéletes szám, mivel két egyenlő fele van, 3+3. Tökéletes formát is idéz, a 6 ágú csillagét, vagy akár egy bibliai felfogást: 6 nap alatt létrejött volna a világ. Csupa pozitív értelmezés, jelentés, töltet. Ha a fantasztikus jelentésekkel bíró hatos számot ráadásul egy ilyen ismétlődő számsorozatban látjuk, mint a 666, az felerősíti a jelentőségét, jelentését.

Szóval, ha látod, hogy a 6 bármilyen formában megjelenik az életedben, vagy ha kiszámolod az életutad és ez a 6, akkor szerencsés utazásod, életed lesz. Mivel a 666-os szám csak ebből a számból áll, így az életben bárhol is botlasz bele, biztosan csak és kizárólag szerencsét hozhat!

forrás: aufeminin.com

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük