Melyik karácsonyfa a kedvenced? Ez mindent elárul rólad

Melyik karácsonyfa a kedvenced? Ez mindent elárul rólad

Melyik karácsonyfa a kedvenced? Ez mindent elárul rólad, arról, hogy ki is vagy valójában. Itt nincs tévedés, nincs mellébeszélés, nincsenek hamis érzelmek. Egy feladatod van: jól választani.

Melyik karácsonyfa a kedvenced? Ez mindent elárul rólad. Nézd meg alaposan ezt a képet és a rajta látható 10 karácsonyfát. Melyik tetszik a legjobban?

Melyik karácsonyfa a kedvenced? Ez mindent elárul rólad

Békeszerető, kedves ember vagy.  Próbálasz mindenkinek a kedvében járni és mindig, mindenhol a jót keresed. Hiszékeny, naiv is vagy, sokszor becsaptak már, hiszen a rosszat sosem feltételezed senkiről. Borzasztóan tud bántani, ha valaki becsap téged, hosszú ideig rágódsz utána ezen. Nagyon elkeserít, ha azt látod, hogy valakit bántanak szavakkal vagy tettekkel. Becsületes ember vagy, ha valamit kölcsönkérsz, mindig időben visszaadod, ha ígérsz valamit, az mindig be is tartod. Sosem szoktál elkésni, pontos ember vagy.

Kissé befelé forduló vagy, nehezen mutatod ki érzelmeidet. Kevés ember előtt nyílsz meg igazén, teljes szível. Tisztelettel bánsz az idősekkel és a betegeken is segítesz, ha tudsz. A tömegközlekedési eszközökön mindig átadod a helyet, ha egy idős embert vagy gyereket, várandós nőt, beteget látsz. Kerülöd a kockázatokat, fontos neked a biztonság, a kiszámíthatóság. Nagyon vágysz a szerelemre, a hosszú párkapcsolatok híve vagy.

Nagyon vonzónak tartanak téged. A külsőd és a lelked tökéletes harmóniában áll egymással és emiatt magadra vonzod a tekinteteket. Különleges a kisugárzásod, árad belőled az erő. Nemcsak erős vagy, hanem makacs is. mindenről megvan a pontos elképzelésed, véleményed is és még kész érvekkel sem lehet eltántorítani téged semmitől, amiben te hiszel. 

Hiába próbálnád elrejteni mit érzel, mit gondolsz, állandóan az arcodra van írva.  Kevésbé vagy hajlandó kompromisszumra, általában ha el akarsz érni valamit el is éred és ha meg akarsz kapni valamit, addig harcolsz, míg a tied nem lesz.

A könnyű kalandokat nem szereted, viszont nehezen ismered fel az igazi csábítókat. Ha egyszer elrabolták a szívedet és esetleg idővel szakításra került a sor, akkor nagyon nehezen engeded el őt, sokáig reménykedsz a folytatásban. Társas lény vagy, szereted, ha mindig van melletted valaki. Bújós típus vagy, érzelmes típus.

https://storymix.hu/2023/12/01/ez-a-3-csillagjegy-nagy-bajt-hozhat-rad-2024-ben/

Okos, nyugodt ember vagy. A feladataidat mindig időre elvégzed, sokat gondolkozol közben és nagyon aprólékos vagy. Óvatosan, bizalmatlanul állsz az új dolgok előtt, félsz a változásoktól. Mindig szeretnéd tudni, hogy mi a következő lépés.

Szereted eltervezni, pontosan megszervezni az egész napodat. Ha valamibe belekezdesz, és közben akadályokba ütközöl, akkor sem adod fel soha, mindig véghez viszed. Nagyon kitartó vagy. Figyelmes vagy másokkal szemben, kitűnő hallgatóságnak számítasz, de szeretsz okoskodni is. Sokszor hiszed azt, hogy te mindig mindent jobban tudsz. Nem szereted, ha valaki ellenkezik veled és ha valamiről kiderül, mégsem neked volt igazad, nagyon tud fájni és csalódott vagy.   

Érzékeny, lelkizős, csupaszív ember vagy. Tele vagy szenvedéllyel, nem félsz kinyitni a szádat, mindig kiállsz az igazadért. Másokat gyakran megvédesz, nem hagyod hogy bántsák a másikat. Tüzes vagy, energikus.

Ha rosszat látsz, tapasztalsz, nagyon szívedre tudod venni. Szereted ha szeretnek és utálsz egyedül lenni. Szükséged van egy társra.

Bizalmatlan vagy, nehezen lehet a bizalmadba férkőzni, mert sokszor csalódtál már az életben. Ha megbántanak, nem hagyod szó nélkül, okos érvekkel támasztod alá gondolataidat, nézeteidet. Fontos jellemződ a kíváncsiság: mindig mindent tudni szeretnél, szeretsz olvasni, utazni, új tájakat felfedezni, szívesen kóstolsz meg új ételeket, ízeket is.

 Nyitott, pörgős személyiség vagy. Fontos számodra a külső, szeretsz csinosan öltözködni, adsz magadra, az otthonod is szép, rendezett, tiszta. Figyelsz a tisztaságra, nem szemetelsz soha az utcán. Lelkes ember vagy, igazi szenvedélyes típus. Izzik körülötted a levegő, tele vagy energiával, állandóan pörögsz, aktív vagy. Több feladatot is el tudsz látni egy időben, hiszen a figyelmed állandóan cikázik ide-oda. Kissé figyelmetlen is vagy emiatt, de ezt tudod magadról és igyekszel tenni ellene. Szinte soha nem érsz oda sehova időben, de nem is késel soha.

De emiatt nem szoktak rád haragudni. Nagyon tudsz szeretni, de nehezen ragadsz le egy embernél. Először mindig a külsőt figyeled meg a másikon, a belső tulajdonságok csak később számítanak. Akkor viszont már rájössz, hogy a lélek, a másik személyisége mennyivel fontosabb és mennyivel többet ér a csinos külsőnél. Szeretsz beszélni, a társaság középpontja vagy, sohasem lehet melletted unatkozni. Ez a nagy pörgés azonban sokszor elfedi a valóságot. Azt, hogy félsz, nem szeretsz az érzelmeidről, a bánatodról mesélni.

Azokat mélyre ásod magadban és igyekszel nem gondolni rá.

https://storymix.hu/2023/11/29/a-szerencsesuti-megmondja-milyen-valtozas-var-rad-2024-ben/

Magabiztos ember vagy, erős személyiséggel rendelkezel. Határozott véleményed van mindenről. Bárkit el tudsz varázsolni, könnyen tudod irányítani az embereket.

A szíved körül burok van, félsz a csalódástól és emiatt mutatod magad ilyen keménynek. Inkább a felületes kapcsolatok jellemeznek, mert nem akarod, nem mered odaadni a szívedet senkinek. 

Szereted a kalandokat, az aktív pihenés híve vagy. Szeretsz sportolni és feszegetni a határaidat az élet minden területén. Sok barátod, ismerősöd van, akikkel aktívan tartod is a kapcsolatot. Csak olyan munkát vagy hajlandó elvállalni, amit szeretsz is.  Vágysz a hatalomra, elismerésre és ezért keményen meg is dolgozol. Néha talán kicsit önző is vagy, az egész világot szeretnéd a magadénak tudni. Azt szeretnéd, ha mindenki szeretne téged.

https://storymix.hu/2023/11/28/3-csillagjegy-aki-2024-ben-le-tudja-zarni-a-multat/

Független, erős, merész személyiség vagy, szinte nem félsz semmitől. Amit akarsz, azt meg is szerzed magadnak. Ezért képes vagy keményen is harcolni. Pont, mint a céljaidért, álmaidért. Sosem adod fel, bármilyen nehézséget és akadályt is sodor eléd az élet. Ha olykor nehezen is, de végül minden akadályt leküzdesz. Ha kívülről nem is látszik, ez az állandó harc mélyen legbelül megvisel és vágysz végre a nyugalomra, békére. Kifele azonban nem mutatod egy gyengeségedet sem.

Állandóan hajtasz, szinte sosem pihensz. Nagy vágyaid, céljaid vannak, nem elégszel be a kis sikerekkel, neked egyre több és több kell. Nem gázolsz át másokon, akkor sem ha a kitűzött cél, feladat fontos számodra. Mindig a becsületes utat járod be. Sosincs igazán időd semmire, igazi munkamániás vagy. Sokan érzéketlennek gondolnak téged, mert szinte sohasem mutatsz ki semmilyen mélyebb érzelmet. Könnyen ismerkedsz, viszont pont emiatt nehezen tartod meg a párodat, pedig vágysz a hosszú kapcsolatra.

https://storymix.hu/2023/11/21/mikor-szulettel-egyetlen-szamjegy-mindent-elarul-az-eletedrol/

Igazán jó barát vagy. Mindig ott állsz, ha szükség van rád, támogatod a szeretteidet. Megértő, kedves, családias vagy. 

Sokat dolgozol, de tudod, hogyan kell jól érezni magad. Szeretsz csapatban dolgozni, nem vagy vezető típus. Remek ötleteid vannak. 

Makacs vagy és türelmetlen.  Nagyon jó megfigyelő vagy, a legapróbb részleteket is észreveszed. Pontos, precíz ember vagy, akit nagyon idegesít az, ha például valaki késik. Az egyszerűség híve vagy, nem kedveled a hivalkodó színeket, a fölösleges dumát, a túl harsány embereket. Szereted, ha téged gondolnak a legerősebbnek (testileg és/vagy lelkileg), domináns típus vagy.  Sokszor keresnek mások a problémáikkal és ügyesen rávilágítod őket a megoldásra. Nem szeretsz lustálkodni, pihenni, állandó mozgásban vagy.

https://storymix.hu/2023/11/20/hihetetlen-sikerre-szulettek-ezek-a-csillagjegyek/

Művészi típusú vagy és kifejező. Hűséges, gondoskodó, érzékeny személyiség vagy. Rengeteg barátod van és ezek nem csupán felületes ismeretségek.

Rengeteget teszel a körülötted élőkért, bármikor megkereshetnek téged, te mindig ott állsz mellettük jóban és rosszban is.

Összetett személyiség vagy, van egy visszahúzódó oldalad, de egy sziporkázó is. Kompromisszumra hajlandó vagy, ha ilyen helyzetre kerül sor.

Nehéz téged kiismerni, mert nem szívesen adod ki az igazi érzéseidet. 

kép: Brainum

https://storymix.hu/2023/11/15/oriasi-valtozas-var-rad-2024-ben-a-kartya-megmutatja/

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük