Ilyen kincs vár rád áprilisban - A szivárvány megmutatja

Ilyen kincs vár rád áprilisban – A szivárvány megmutatja

Ilyen kincs vár rád áprilisban – A szivárvány megmutatja, csak ki kell választanod a neked legjobban tetszőt a képen.

Ilyen kincs vár rád áprilisban - A szivárvány megmutatja

Elég kiszámíthatatlan éved van, rengeteg jó és legalább ugyanennyi rossz is történt veled. Ez az év eddig igen kiszámíthatatlan volt számodra és ezt már nagyon nehezen viseled. Nyugalomra vágysz, békességre és ez a kincs a tied lesz, méghozzá áprilisban.

Feje tetejére állt az egész világ körülötted, sokszor nem érted mi miért történik és az adott helyzetben miért úgy és azt reagálják a számodra fontos emberek. A csalódás útitársad volt idén, de ennek hamarosan vége. Minden a helyére kerül még áprilisban és végre azt érzed jó helyen vagy, jó emberekkel, jó körülmények között. A boldogság igazi kincs és ez a tied lesz. Vigyázz rá.

Idén mintha mindig ugyanazokat a köröket futottad volna le újra és újra és újra. Eredmény nélkül. Annyi terved volt, célod és álmod, de valahogy sosem jött össze, hogy meg is valósítsd őket, mert az élet folyton akadályokat gördített eléd. De a kitartásod és az, hogy erőt vettél magadon minden kudarc után és újra, meg újra nekifutottál, most fogja meghozni a gyümölcsét. A siker ideje eljött, teljesülni fognak még idén az álmaid, terveid, céljaid. De sose feledd, mennyi erődbe került mindez és ne változz meg sohasem, akkor sem, amikor jobban mennek a dolgok.

Nem találtad eddig a helyed idén. Mindenbe csak belekezdtél, de befejezni nem sok mindent sikerült. Nem voltál motivált, sem energikus, szó szerint mindenbe belefásultál. Nem érzeted már azt az energiát mint régen, kiégtél. De április végén fordul a kocka és egy váratlan eseménynek, helyzetnek köszönhetően ismét kinyílsz, szép lassan visszalopódzik a szívedbe az öröm, a boldogság, a tettvágy. Ismét észre fogod venni magad körül a szépet, a jót és örömmel nézel minden egyes nap elé. A boldogság óriási kincs és te bizony boldog leszel, méghozzá nagyon.

kép: FreePik

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük