Ezek a csillagjegyek rettegnek a magánytól

Ezek a csillagjegyek rettegnek a magánytól

Van, aki sosem bírja ki egyedül és szüksége van folyamatosan társaságra, emberekre maga körül. Mert így érzi fontosnak magát és kevésbé magányosnak. Nézzük kik azok a csillagjegyek, akik a legjobban félnek a magánytól és akik a legjobban utálnak egyedül lenni.

Ezek a csillagjegyek rettegnek a magánytól
Ezek a csillagjegyek rettegnek a magánytól

Igazi társadalmi ember vagy és utálsz egyedül lenni. Egy percig sem bírod ki, ha nem csinálsz valami különlegeset, valami fontosat. Szereted magad körülvenni emberekkel, mert így jól szórakozol. Nem tudsz nyugton maradni, sem otthon egyedül ülni, lenni. Úgy érzed ilyenkor, hogy lemaradsz valamiről. 

Ha egyedül vagy, végtelenül nyugtalanná válsz, szinte rosszul érzed magadat. Ilyenkor úgy érzed nem csinálsz semmit és ha egyedül vagy, a gondolataid szárnyra kapnak és agyalsz mindenen. Elemzed az életedet, a jelenedet, gondolkodsz mindenen és ilyenkor általában nem jó irányba terelődnek a gondolataid. Nagyon szomorú tudsz lenni, mikor nincs melletted senki.  

Az a célod, hogy vigyázz másokra. Ezt csinálod mindig, minden egyes nap. Ha valakinek szüksége van rád, ott teremsz és segítő kezet nyújtasz, akkor is, ha nem kéri.  Ha viszont egyedül vagy, akkor senkinek sincs szüksége rád, ezt érzed. Ilyenkor csalódsz is magadban, és az jár a fejedben, vajon miért nem keresnek, miért nem kelessz? Otthon nem is igazán találod fel magad, hiszen nem magaddal törődsz, mindig csak másokkal. 

Miklós Edit

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük